Agenda en NIEUWS

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar wat er te doen is in de Werkspoorkathedraal? Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen? Volg ons hier en lees alles over aankomende evenementen en spannende ontwikkelingen rondom de Werkspoorkathedraal!

 1. Dit was de Dag van de Architectuur 2017

  In het weekend van 16 juni vond de Dag van de Architectuur 2017 plaats, en natuurlijk kon de Werkspoorkathedraal niet achterblijven. Met bijna 2.000 bezoekers op de diverse locaties in de stad was het een zeer geslaagde dag. In de Werkspoorkathedraal konden bezoekers onder andere genieten van de PechaKucha avond, Night Walk en de Rijksbouwmeester expositie. Bekijk hier een impressie van de Dag.

 2. ​Herbestemming Werkspoorkathedraal genomineerd voor de Rietveldprijs

  De herbestemming van de Werkspoorkathedraal, uitgevoerd door architect en tevens huurder van de Werkspoorkathedraal MONK, is genomineerd voor de Rietveldprijs. De Rietveldprijs is de Utrechtse architectuurprijs ter bevordering van de kwaliteit van de gebouwde omgeving. Naast de Rietveldprijs maakt de Werkspoorkathedraal kans op de RTV Utrecht publieksprijs. Stemmen kan binnenkort, hierover later meer!

  Meer informatie?
  Kijk op Rietveldprijs.nl
 3. Verbouwing Wasruimte

  ​De verbouwing van de Wasruimte, subruimte van de Werkspoorkathedraal, is van start gegaan! De Wasruimte wordt begin september opgeleverd. Met de komst van de Wasruimte is er meer plek voor kleine bijeenkomsten en subsessies van evenementen. Daarnaast vormt de Wasruimte de thuisbasis van pop up club WAS. Benieuwd naar de verbouwing? Volg ons dan op Facebook of Instagram!


 4. Verbouwing Werkspoor Cafe De Leckere

  ​Het Werkspoorterrein is volop in ontwikkeling, zo is naast de verbouwing van de Wasruimte ook de verbouwing van het Werkspoor Café De Leckere in volle gang! Eind van de zomer kunnen bezoekers genieten van een De Leckere speciaalbiertje aan het haventje van de Werkspoorkathedraal. Nieuwsgierig naar de voortgang? Volg ons op Facebook en Instagram voor updates!