Welkom in ons huis! Wij zijn een klein, jong en enthousiast team. Oh ja, en we zijn vakidioten. Spontane brainstorm? Eigen cateraar? Technische uitdagingen? Kom maar op! Vanaf het eerste kijkje in de Werkspoorkathedraal tot de afbouw van het evenement staan we voor je klaar.

Wij zijn geen organisatiebureau, maar kennen er wel veel. Ben je hier nog naar op zoek dan helpen we je graag verder. Samen zorgen we ervoor dat er straks een fantastisch evenement staat in onze industriële locatie met historie. Ben je benieuwd naar onze historie? Hier lees je er meer over. Wil je meer lezen over onze werkwijze? Download dan onze brochure!
 

Vacatures

Wil jij werken op één van de gaafste industriële evenementenlocaties? Dit is je kans! We zijn op zoek naar een leuke sales medewerker die ons team komt versterken. 

Spraakmakende evenementen organiseren die nét even anders zijn, dat doen wij graag. Van een prachtige opera tot een beurs en van een personeelsfeest tot ons eigen Werkspoor Festival. Met ons kleine, jonge, enthousiaste team zorgen we ervoor dat opdrachtgevers zich thuis voelen en alle ruimte krijgen om ideeën te ontwikkelen. Samen zorgen we ervoor dat 1+1 minimaal 3 wordt!

Wij verkopen evenementen, bereiden ze voor en voeren ze uit op onze prachtige locatie in Utrecht. Jij bent verantwoordelijk voor de sales. Opdrachtgevers enthousiasmeren en hun vraag vertalen naar een duidelijke, passende offerte is je grote kracht. Je staat sterk in je schoenen en kent de commerciële belangen, maar weet ook zeker mee te denken en een goede relatie op te bouwen met opdrachtgevers. Nadat je een mooie opdracht hebt binnengesleept weet jij een goede overdracht te geven aan ons operationele team. 

Wij vinden het belangrijk dat:

Je op hetzelfde niveau als de opdrachtgever kunt communiceren, van organisatiebureau tot grote corporates. 
- Je een commerciële mindset hebt en oog hebt voor kansen. 
- Je van aanpakken weet. De beller is sneller ;-).
- Je er goed tegen kunt om met veel dingen tegelijk bezig te zijn.
- Je een hbo-opleiding op het gebied van commercie/communicatie/events hebt afgerond en minimaal 3 jaar ervaring hebt. 
- Je glas altijd halfvol is.
- Je in (de buurt van) Utrecht woont.
- Je enige ervaring hebt met SEM en de Google-omgeving (pré).

Wij bieden jou:

Een leuke baan als fulltime sales medewerker bij de mooiste locatie van Nederland.
- Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Een gezellig team waarin alles wordt gevierd met hapjes en drankjes.
- Elke dag een gezamenlijke lunch. Hadden we al gezegd dat we van eten houden?

Solliciteren?

Ben je ervan overtuigd dat jij de nieuwe sales held bent die wij zoeken? En kan jij vanaf uiterlijk half september beginnen? Laat ons dan vooral weten wie je bent, waarom jij onze nieuwe aanwinst bent en wat jou motiveert. Solliciteren kan tot uiterlijk 12 augustus t.a.v. Hanneke Weterings, hanneke@werkspoorkathedraal.nl

Op zoek naar een stage? 

Wij zijn ook nog op zoek naar twee leuke stagiares voor onze marketing en sales. Voor onze marketing zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die de Werkspoorkathedraal met ons verder op de kaart gaat zetten. Voor de sales zoeken we iemand die het leuk vindt om veel contact te hebben met opdrachtgevers en dit enthousiasme weet te vertalen naar een duidelijke offerte. Om er snel achter te komen waar de Werkspoorkathedraal voor staat en hoe we graag werken, nemen we je mee in de verschillende evenementen bij ons op locatie.

Ben je ervan overtuigd dat jij de stagiair bent die wij zoeken en kun je minimaal 3 maanden stage lopen? Laat ons dan vooral weten wie je bent, waarom jij onze nieuwe aanwinst bent en wat jou motiveert. Natuurlijk ontvang je van ons een stagevergoeding. Solliciteren kan t.a.v. Hanneke Weterings, hanneke@werkspoorkathedraal.nl

Neem contact met ons op

Contact

T: 030 305 0333