Welkom in ons huis! Wij zijn een klein, jong en enthousiast team. Oh ja, en we zijn vakidioten. Spontane brainstorm? Eigen cateraar? Technische uitdagingen? Kom maar op! Vanaf het eerste kijkje in de Werkspoorkathedraal tot de afbouw van het evenement staan we voor je klaar.

Wij zijn geen organisatiebureau, maar kennen er wel veel. Ben je hier nog naar op zoek dan helpen we je graag verder. Samen zorgen we ervoor dat er straks een fantastisch evenement staat in onze industriële locatie met historie. Ben je benieuwd naar onze historie? Hier lees je er meer over. Wil je meer lezen over onze werkwijze? Download dan onze brochure!
 

Vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Ben je op zoek naar een stage? Lees dan vooral verder!

Op zoek naar een stage? 

Wij zijn ook nog op zoek naar twee leuke stagiares voor onze marketing en sales. Voor onze marketing zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die de Werkspoorkathedraal met ons verder op de kaart gaat zetten. Voor de sales zoeken we iemand die het leuk vindt om veel contact te hebben met opdrachtgevers en dit enthousiasme weet te vertalen naar een duidelijke offerte. Om er snel achter te komen waar de Werkspoorkathedraal voor staat en hoe we graag werken, nemen we je mee in de verschillende evenementen bij ons op locatie.

Ben je ervan overtuigd dat jij de stagiair bent die wij zoeken en kun je minimaal 3 maanden stage lopen? Laat ons dan vooral weten wie je bent, waarom jij onze nieuwe aanwinst bent en wat jou motiveert. Natuurlijk ontvang je van ons een stagevergoeding. Solliciteren kan t.a.v. Juliette Nieuwstraten, juliette@werkspoorkathedraal.nl.

Neem contact met ons op

Contact

T: 030 305 0333