Welkom in ons huis! Wij zijn een klein, jong en enthousiast team. Oh ja, en we zijn vakidioten. Spontane brainstorm? Eigen cateraar? Technische uitdagingen? Kom maar op! Vanaf het eerste kijkje in de Werkspoorkathedraal tot de afbouw van het evenement staan we voor je klaar.

Wij zijn geen organisatiebureau, maar kennen er wel veel. Ben je hier nog naar op zoek dan helpen we je graag verder. Samen zorgen we ervoor dat er straks een fantastisch evenement staat in onze industriële locatie met historie. Ben je benieuwd naar onze historie? Hier lees je er meer over. Wil je meer lezen over onze werkwijze? Download dan onze brochure!
 

Vacatures

Wil jij werken op één van de gaafste industriële evenementenlocaties? Dit is je kans! Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een twee stagiairs. 

Stagiair marketing

Voor onze marketing zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die de Werkspoorkathedraal met ons verder op de kaart gaat zetten. Naast de Werkspoorkathedraal hebben we ook de Wasruimte waarvoor we aan de slag gaan om een nieuw merk te bouwen. Alle ideeën en input zijn welkom! Om er snel achter te komen waar de Werkspoorkathedraal voor staat en hoe we graag werken, nemen we je mee in de verschillende evenementen bij ons op locatie.

STAGIAIR sales

Wij verkopen evenementen, bereiden ze voor en voeren ze uit. Je wordt betrokken bij de sales en leert hoe je opdrachtgevers kunt enthousiasmeren en de concepten die hieruit voortkomen kunt vertalen naar een duidelijke offerte. Ook deze offerte leer je zelf opstellen zodat je na je stage kunt zeggen dat je zelf ook je eerste evenementen verkocht hebt! Daarna is de overdracht naar het operationele team de laatste belangrijke stap. Hierin begeleiden we je en leren we uiteraard ook graag van jou in wat je opvalt en mogelijk anders zou aanpakken.

Dit zijn wij

Wij zijn het beste te omschrijven als een stelletje enthousiaste vakidioten. Bij ons staat oplossingsgerichtheid en flexibiliteit centraal. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers zich thuis voelen en gasten een onvergetelijk evenement beleven. Daarnaast organiseren wij zelf een aantal fantastische evenementen zoals de Knalkade en Werkspoor Festival. Je komt terecht in een continu groeiend bedrijf met een jong team, waarbij elke nieuwe mijlpaal wordt gevierd.

Zoeken wij jou?

Ben je ervan overtuigd dat jij de stagiair bent die wij zoeken en kun je minimaal 3 maanden stage lopen? Laat ons dan vooral weten wie je bent, waarom jij onze nieuwe aanwinst bent en wat jou motiveert. Natuurlijk ontvang je van ons een stagevergoeding. Solliciteren kan tot uiterlijk 10 juni, t.a.v. Hanneke Weterings, hanneke@werkspoorkathedraal.nl

Neem contact met ons op

Contact

T: 030 305 0333