Wat is jullie maximale capaciteit

Met de huidige maatregelen rondom het coronavirus is onze maximale capaciteit in de Apparatenhal 550 personen. In de Wasruimte kunnen we op dit moment maximaal 35 personen kwijt. Mocht de 1,5 meter regel worden versoepeld dan kunnen we in de Apparatenhal weer 3.500 gasten ontvangen. In de Wasruimte passen dan 150 personen in een plenaire opstelling tot 300 voor een feest. Heb je hier nog vragen over? Neem dan vooral contact met ons op. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie.

Hoe groot en hoog is de locatie

Het vrije vloeroppervlak is ruim 5.800m2. Met een dak van 20 meter hoog is er van alles mogelijk. Een reuzenrad van 20 meter? Geen probleem! De hele indeling van de locatie vind je terug op onze plattegrond.

Mag ik werken met eigen partijen

Zeker! We zijn een leveranciervrije locatie dus je bent vrij om je eigen partijen mee te nemen. De enige vaste partij waar we mee werken is For Live voor de rigging in ons hoge dak. Als je juist op zoek bent naar leveranciers die bij je passen kunnen we altijd met je meedenken en partijen die we hier vaker zien aanraden.

Wat is jullie werkwijze

Leuk dat je het vraagt! Je vindt alle informatie over onze werkwijze in onze brochure.

Hoe zit dat nu met corona

Wij zorgen voor een goede basis: eenrichtingsverkeer in de gangen, hygiënezuilen, zuilen met handcrème (want droge handen wil niemand) en meer. We denken daarnaast graag mee over een goede invulling van het evenement. Alle maatregelen die wij hebben genomen, wat wij voor je kunnen betekenen en wat we nog van je verwachten vind je terug in onze corona brochure.